Eeufeesgebou, UP

in Wikipedia, die vrye ensiklopedie
Spring na: navigasie, soek

Die Eeufeesgebou op die Hatfieldkampus van die Universiteit van Pretoria huisves ses 300-sitplek lesingsale. Die gepaste naam Eeufeesgebou herdenk 'n honderd jaar van argitektoniese diversiteit op die kampus. Die visie en groei van die akademiese gemeenskap het gelei tot 'n eklektiese verskeidenheid van argitektoniese style op die kampus. Die voorlegging vir die Eeufeesgebou was 'n wenner in 'n argitektoniese kompetisie wat deur die universiteit aangebied was.[1] Die gebou is ontwerp deur André Eksteen, Braam de Villiers en Leon van der Westhuizen van Earthworld Architects and Interiors en is in 2009 voltooi.[2]

Verwysings[wysig | wysig bron]

  1. "Centenary Building (Eeufees Gebou) (Pretoria)". Verkry op 8 Oktober 2015. 
  2. "UPSpace: Centenary Building". Verkry op 8 Oktober 2015. 

Koördinate: 25°45′14″S 28°13′59″O / 25.754004°S 28.232961°O / -25.754004; 28.232961