Sjabloon:Welkom/nl

in Wikipedia, die vrye ensiklopedie
Hallo Welkom/nl en welkom naar de Afrikaanse Wikipedia! Boodskap in Afrikaans Message in English
Bedankt voor je interesse in Wikipedia. We werken hier aan het ideaal van een gratis en vrij beschikbare, vrij bewerkbare, neutrale en complete encyclopedie.
De Afrikaanse Wikipedia bestaat sinds december 2001 en bevat al 115 717 artikelen. Vanaf het begin van het project hebben de gebruikers een aantal richtlijnen en principes opgesteld voor artikelredactie en onderlinge samenwerking. Nieuwkomers kunnen hiervan profiteren. Misschien vindt u het handig om enkele van de links in dit kader te volgen en vertrouwd te raken met het project voordat u begint bij te dragen. Als je vingers jeuken om te experimenteren, bezoek dan gerust onze Sandput: het is er met een reden. Uiteindelijk willen we dat al onze gebruikers ga gerust hun gang, maar het kan natuurlijk geen kwaad om een ​​beetje grip te krijgen voordat je in het diepe springt! Bezoek ook onze chat hoek, onze gebruikers staan ​​klaar om een ​​handje te helpen.
Verifieerbaarheid
Het eerste van de drie kernbeleidslijnen van Wikipedia
Chathoek
De populaire ontmoetingsplaats
Geen origineel onderzoek
Het tweede van de drie kernbeleidslijnen van Wikipedia
Sandput
Experimenteer naar hartelust
Neutraal standpunt
Het derde van de drie kernbeleidslijnen van Wikipedia
Instructies voor het bewerken
Hoe maak ik: tekst die cursief staat? Een rubriek? Een tafel?
Wat Wikipedia niet is
Er zijn ook enkele dingen die we hier niet doen
Afbeeldingen
Als je afbeeldingen wilt uploaden
Beleefdheid
Ken je manieren
Tips voor het schrijven van een goed artikel
Soms zegt de naam het al

Deze bladzijde, die nu op uw scherm wordt weergegeven, is in feite uw persoonlijke discussiepagina. De plek waar andere Wikipedianen in de toekomst contact met je kunnen opnemen en waar je ze vervolgens kunt beantwoorden. Elke gebruiker heeft zo'n pagina. U kunt dus ook berichten achterlaten op overlegpagina's van andere gebruikers. Beëindig berichten en discussies altijd met ~~~~ of door op de handtekeningknop in het bewerkingsvenster te klikken: hiermee wordt uw bericht ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop het bericht is verzonden. Klik ten slotte op "Publiseer bladsy" (publish edits) om eventuele bewerkingen op te slaan.

Als u geen Afrikaans spreekt, leest of schrijft, voeg dan aub toe {{Gebruiker af-0}} naar uw gebruikerspagina, of gebruik Babel (in het Afrikaans, Engels of Nederlands) om aan uw taalbehoeften te voldoen. Als u geen Engels spreekt, leest of schrijft, voeg dan aub toe {{Gebruiker en-0}} naar uw gebruikerspagina.